Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

 

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης 



  ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Ο Σείριος εισρέει στην πλανητική μας ζωή, σύμφωνα με τον Θιβετανό,  μέσω έξι αστερισμών και μέσω 6 πλανητών και μέσω μιας όψης του ίδιου του Ήλιου. Οι έξι αστερισμοί και πλανήτες που μεταφέρουν την Σειριανή ενέργεια και επιρροή είναι: Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθείς.

Οι πλανήτες είναι: Ερμής, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. (Εσωτέρα Αστρολογία)

Ο Σκορπιός βρίσκεται κάτω από την επιρροή ή την εισρέουσα ενέργεια του Σειρίου. Αυτό είναι το μεγάλο άστρο της μύησης, επειδή η Ιεραρχία μας (μια έκφραση της δεύτερης όψης της θειότητας) βρίσκεται κάτω από την επιτήρηση ή τον πνευματικό μαγνητικό έλεγχο της Ιεραρχίας του Σειρίου. Αυτές είναι κύριες ελέγχουσες επιδράσεις με τις οποίες εργάζεται ο κοσμικός Χριστός πάνω στη Χριστική αρχή στο ηλιακό σύστημα, στον πλανήτη, στον άνθρωπο και στις κατώτερες μορφές έκφρασης της ζωής. Εσωτερικά αποκαλείται το “λαμπρό άστρο της ευαισθησίας”. (Εσωτερική Αστρολογία:197)

Ο Σκορπιός είναι ο μεγάλος αστερισμός που επηρεάζει το σημείο στροφής τόσο στη ζωή της ανθρωπότητας όσο και στη ζωή του ατομικού ανθρώπινου όντος. Για πρώτη φορά στην ιστορία τόσο του ανθρώπινου γένους όσο και των μαθητών η ενέργεια του Σειρίου που χύνεται στις επτά ομάδες οι οποίες σχηματίζουν την πλανητική μας Ιεραρχία, εφελκύει ανταπόκριση. Θα σας υπενθύμιζα ένα βασικό γεγονός στην εξελικτική διαδικασία, το οποίο τελικά η αστρολογία θα αποδείξει επιστημονικά και πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Είναι το γεγονός ότι ενέργειες και δυνάμεις διαχύνονται στο σύστημά μας και τις πλανητικές μας ζωές ακατάπαυστα, δυναμικά και κυκλικά. (ΕΑ: 198)

Συνεπώς σε σχέση με την ατραπό της μαθητείας έχετε τις ακόλουθες γραμμές «επηρεάζουσας ενέργειας»:

1. Τον Σείριο – που εργάζεται με επταπλό τρόπο δια των επτά ακτίνων και των επτά ομάδων τους όπως συνιστούν την ενεργό Ιεραρχία.

2. Τον Σταθερό Σταυρό – μια συγχώνευση τεσσάρων κύριων ενεργειών που εισρέουν στο ηλιακό μας σύστημα, στον πλανήτη μας και στην ανθρωπότητα.

3. Τον Σκορπιό – μια όψη του Σταθερού Σταυρού, που έχει ιδιάζουσα και εξειδικευμένη δυναμικότητα πάνω στην Ατραπό της Μαθητείας και προετοιμάζει με τις δοκιμασίες και τις εξετάσεις του:

α. Την διαδικασία αναπροσανατολισμού δια της οποίας ο άνθρωπος αναρριχάται στο Σταθερό Σταυρό και εγκαταλείπει το Μεταβλητό Σταυρό.

β. Τον μαθητή για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη μύηση. Μετά την τρίτη μύηση η ιδιάζουσα δυναμικότητά του για δοκιμασία δε γίνεται πια αισθητή.

4. Την Ιεραρχία – Τον διανεμητικό πράκτορα στα διάφορα βασίλεια της φύσης.

5.  Τον Άρη και τον Κρόνο – Αμφότεροι αυτοί οι πλανήτες είναι υπερβολικά δυναμικοί σε σχέση με τη μύηση στη ζωή της Ιεραρχίας· ο Άρης είναι δυναμικός σε σχέση με το Σκορπιό και ο Κρόνος σε σχέση με τον Aιγόκερω. (ΕΑ:199)

Ένα ρεύμα ενέργειας … έρχεται από τον ήλιο Σείριο· εισέρχεται κατευθείαν στην Ιεραρχία και μεταφέρει μαζί του την αρχή του βούδδι, της κοσμικής αγάπης. Αυτή κατά μυστηριώδη τρόπο είναι η αρχή που βρίσκεται στην καρδιά κάθε ατόμου. (Οι Ακτίνες και οι Μυήσεις :415)

Πρώτα απ 'όλα είναι η ενέργεια ή η δύναμη που προέρχεται από τον ήλιο Σείριο.  Αν μπορούσε να εκφραστεί έτσι, η ενέργεια της σκέψης, ή της δύναμης του νου, στο σύνολό της, φτάνει στο ηλιακό μας σύστημα από ένα μακρινό κοσμικό κέντρο μέσω του Σείριου.  Ο Σείριος ενεργεί ως πομπός, ή ως κέντρο εστίασης, από όπου προέρχονται εκείνες οι επιρροές που παράγουν αυτοσυνείδηση στον άνθρωπο... Αυτή η αύξηση της ενέργειας του νου οδηγεί σε επέκταση και ανησυχία της αλήθειας ως έχει και διαρκεί στα αποτελέσματά της.  Είναι αισθητή κυρίως στο κέντρο του λαιμού, το μεγάλο όργανο της δημιουργίας μέσω του ήχου. (Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας: 98)

Δείτε ακόμη το άρθρο του Φίλιπ Λίντσει για τον Σκορπιό:

https://esotericastrologer.org/newsletters/scorpio-2022-maya-esoteric-diwali-hilma-af-klint-rishi-sunak-king-charles-jimmy-savile-musk-twitter-crowd-crushes-kennedy-fauci-gates/?awt_a=5Rdl&awt_l=MQi09&awt_m=3XVPAolxvFl3Cdl

είναι στην αγγλική, αλλά υπάρχει και κουμπί μετάφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: