Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023


 

Ημερολόγιο ΦΑΣΕΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ 2023

 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ)

Οι ημερομηνίες που είναι με κόκκινα γράμμα και σε κύκλο δείχνουν την ημέρα της Πανσελήνου και αυτές που είναι υπογραμμισμένες δείχνουν την Νέα Σελήνη.

Η κάθε Πανσέληνος συνοδεύεται από τον Βασικό Τόνο του ζωδίου που βρίσκεται.

EΔΩ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF 

Η ώρα της Πανσελήνου είναι η περίοδος που οι πνευματικές ενέργειες, με τρόπο μοναδικό, είναι προσιτές και διευκολύνουν μια στενώτερη σχέση ανάμεσα στην ανθρωπότητα και την Ιεραρχία. Κάθε μήνα οι ενέργειες που εισρέουν μεταφέρουν τις ιδιαίτερες ιδιότητες του αστερισμού που επηρεάζει αυτό τον μήνα. Οι ενέργειες αυτές, καθώς πέφτουν διαδοχικά πάνω στην ανθρωπότητα, εδραιώνουν τις «θείες ιδιότητες» στη συνείδηση του ανθρώπου. Μέσω διαλογισμού επιδιώκουμε να διοχετεύσουμε την πνευματική εισροή στις διάνοιες και τις καρδιές των ανθρώπων, κι έτσι να δυναμώσουμε το δεσμό ανάμεσα στο ανθρώπινο βασίλειο και το Βασίλειο του Θεού.  

Η Νέα Σελήνη είναι μια περίοδος γείωσης και εστίασης, αλλά επίσης και εγκαινιασμού κι απόδοσης χώρου στο ΝΕΟ. Μέσα από το στοχαστικό έργο μας εστιάζουμε στο όραμα του Σχεδίου, μαγνητίζουμε μορφές σκέψης λύσεων των προβλημάτων της ανθρωπότητας, ενισχύουμε τα χέρια του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου (ΝΟΕΚ).  

Κατά τις περιόδους Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου η πνευματική Ιεραρχία του πλανήτη, όλοι οι Διδάσκαλοι της Σοφίας, διαλογίζονται με επικλητικό και εφελκυστικό τρόπο. 

Ο διαλογισμός τους, επομένως, διακρίνεται σε δύο μέρη:  

Α. Έρχονται εσκεμμένα σε επαφή με τους Θείους Ενατενιστές, τους ονομαζόμενους Νιρμανακάγιας, και εφελκύουν από αυτούς έμπνευση.  

Β. Ανταποκρίνονται στην επίκληση του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου και τους εντυπώνουν ιεραρχικά. (ΜΝΕ,ΙΙ: 217)  

(Ευχαριστούμε την ομάδα που κάθε χρόνο μας προσφέρει το ημερολόγιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: