Σάββατο 23 Μαΐου 2020



ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ


Άγκνι Γιόγκα

304. Η Διδασκαλία της Σοφίας δεν είναι εγχειρίδιο με αριθμημένες σελίδες.
Η Διδασκαλία είναι η επιταγή της ζωής που εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση ανάγκης.
Όπως η αστραπή λάμπει κάθε φορά που συσσωρεύεται αρκετός ηλεκτρισμός, έτσι και η εντολή σπεύδει εκεί όπου έχει συγκεντρωθεί η δυνατότητα.
Ενώ βεβαιώνει την κοινή ενότητα, η Διδασκαλία της Ζωής πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάθε ατομικότητα.Η Διδασκαλία προσφέρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Μερικές φορές μοιάζει να επαναλαμβάνει θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί. Αλλά συγκρίνετε αυτές τις οδηγίες και θα δείτε ότι αγγίζουν εντελώς διαφορετικά προβλήματα της ζωής.Τα εξωτερικά σημάδια δεν έχουν καμμία σημασία.Οι άνθρωποι χλωμιάζουν ή κοκκινίζουν για εντελώς διαφορετικούς λόγους.
Ας εξετάσουμε κι ας δεσμευτούμε στην επίλυση των πιο σημαντικών προβλημάτων της ζωής κι ας αφήσουμε τις λεπτομέρειες στη ροή του κάρμα.
Συχνά μπορεί κάποιος να επηρρεάσει την κατεύθυνση του κύριου ρεύματος, αλλά οι λεπτομέρειες φέρουν το σημάδι του προκαθορισμένου κάρμα.
Οι λεπτομέρειες αυτές δεν έχουν καθοριστική σημασία, αν και οι άνθρωποι τις θυμούνται και τις χρησιμοποιούν ως βάση για να κρίνουν τα γεγονότα.
Επίσης δεν μπορεί κανείς να περιμένει στην τέλε
ση του καθήκοντος ενός εκάστου και στα πειράματά του ομοιομορφία στην εφαρμογή και τη ροή. Το «προφανές» δε σημαίνει τίποτα.
Η εντολή προβλέπει κάθε δυνατότητα και στην εκδήλωση καταγράφεται μια ποικιλία. Ο κίνδυνος βρίσκεται αλλού.
Συχνά ένας άνθρωπος όταν έχει κυριαρχήσει μια δυνατότητα, χάνει το ενδιαφέρον του γι' αυτήν.Το γιορτινό λουλούδι το φέρνει στην καθημερινή ζωή ως κάτι συνηθισμένο.Φυσικά τα λουλούδια είναι πάντοτε ευχάριστα, αλλά είναι καλύτερα να μεταμορφώνουμε την καθημερινή ζωή σε μια γιορτή, παρά να πασπαλίζουμε τα λουλούδια με την σκόνη της καθημερινότητας.
Προσεγγίζουμε και πάλι την ζωή ως δισκοπότηρο ενός θαυμάσιου γιατρικού.
Πίνουμε το δηλητήριο του κόσμου προκειμένου να ξαναγεννηθούμε με πλήρη δύναμη! Η τελετή αυτή συναντάται σε αρχαίους θρύλους. Την βρίσκουμε στην Αίγυπτο και στην Ελλάδα. Την τελεί ο ίδιος ο Σίβα και μια ολόκληρη αλυσίδα Λυτρωτών πίνουν το δισκοπότηρο του δηλητηρίου μεταμορφώνοντάς το σε ΑΜΡΙΤΑ.
Όταν λέμε: «Έσο διαφορετικός και μη στερείς τον εαυτό σου από το δισκοπότηρο της επίτευξης» Υποδεικνύουμε να μην σκοτεινιάσεις τη ζωή σου και να μην χύσεις το Δισκοπότηρο.
Επιβεβαιώνω πόσα πολλά σας δόθηκαν. Κάθε τι που κατανοήθηκε και εφαρμόστηκε θα χαρίσει νέα ζωή.
Επικυρώστε λοιπόν τη βροχή των δυνατοτήτων και χαρείτε με το ουράνιο τόξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: