Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στις 20.00

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης 




Σκορπιός και Αστέρας Σείριος

Ο Σείριος αποτελεί μια σημαντική ενέργεια που επηρεάζει την Ανθρωπότητα και συνιστά έναν προορισμό προς τον οποίο θα κατευθυνθεί η πλειοψηφία της Ανθρωπότητας, μόλις απελευθερωθεί από αυτή τη γήινη ζωή.

Ο Σκορπιός, ο Σείριος και ο Άρης συνεργάζονται ως ένα τρίγωνο δύναμης που οδηγεί την ανθρωπότητα προς τη μαθητεία και τη μύηση.

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι ένας από τους αγωγού για την εισερχόμενη ενέργεια του Σείριου (εμπλέκονται  άλλα έξι).

Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα στον Σείριο λειτουργεί μέσω της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας (Ιεραρχία) στη Γη. Ο Σκορπιός είναι:

…το μεγάλο αστέρι της μύησης γιατί η Ιεραρχία μας βρίσκεται υπό την επίβλεψη ή τον πνευματικό μαγνητικό έλεγχο της Ιεραρχίας του Σείριου.

Οι σειριανές ενέργειες είναι οι κύριες επιρροές ελέγχου με τις οποίες ο κοσμικός Χριστός εργάζεται πάνω στην αρχή του Χριστού στο ηλιακό σύστημα, στον πλανήτη, στον άνθρωπο και στις κατώτερες μορφές έκφρασης της ζωής.

Ο Σκορπιός ονομάζεται εσωτερικά το «λαμπρό αστέρι της ευαισθησίας» και δια του Σειρίου οδηγεί στο μεγάλο όρος της Μεταμόρφωσης.

Ο Σκορπιός είναι ο μεγάλος αστερισμός που επηρεάζει το σημείο καμπής τόσο στη ζωή της ανθρωπότητας όσο και στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τόσο της ανθρωπότητας όσο και των μαθητών - η ενέργεια του Σείριου, που ξεχύνεται στις επτά ομάδες που σχηματίζουν την πλανητική μας Ιεραρχία προκαλεί σήμερα μιαν έντονη ανταπόκριση.

(αποσπάσματα από  https://web.facebook.com/phillip777lindsay)


Δεν υπάρχουν σχόλια: