Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

 


Η Επιστημονική Ανακάλυψη της Ψυχής
 

·    Πότε θα συμβεί; Ενδεχομένως αιώνες μπροστά και ίσως κατά τη διάρκεια του Ερμητιανού δεκανού στην Εποχή του Υδροχόου.

·    Αυτός ο τύπος ανακάλυψης θα πρέπει να εξακριβωθεί από ολόκληρη την ανθρωπότητα και θα αλλάξει το πρότυπο σκέψης με την οποία λειτουργεί η ανθρώπινη φυλή. Θυμηθείτε ότι ο Υδροχόος θα είναι ο πιο ισχυρός διαβιβαστής της Πέμπτης Ακτίνας, παρότι δεν είναι ακόμη.

·     Όμιλοι εκγυμνασμένων ψυχορατικών/ενορατικών (clairvoyants) με αποδεδειγμένες καταγραφές ακριβείας θα αποτελούν μία από τις προϋποθέσεις για να επιβεβαιωθεί επιστημονικά.

·    Το έργο του Διδασκάλου Ιλαρίωνα, του οποίου η Πέμπτη Ακτίνας Μονάδα συσχετίζεται με την Πέμπτης Ακτίνας Ψυχή της Γαλλίας, μπαίνει ήδη σε λειτουργία. Αξιόπιστοι «ψυχικοί» (psychics) και επιστήμονες μελετούν τις ανώτερες όψεις της ενέργειας.

·    Μία νέα εσωτερική σχολή που υπηρετεί την Έκτη Ρίζα Φυλή, θα εμφανιστεί κάπου στη Δύση και ο Διδάσκαλος Ιλαρίων θα είναι ένας από τους ηγέτες της. Ίσως αυτοί που θα είναι εκπαιδευμένοι σε αυτό το είδος επιστημονικής-ψυχικής αναγνώρισης θα προέρχονται από μια τέτοια Σχολή.

·    Η Γαλλία με ψυχή πέμπτης ακτίνας είναι σημαντική στην επικείμενη επιστημονική ανακάλυψη της ψυχής κι αυτό σχετίζεται με τον ζωδιακό κυβερνήτη της ψυχής της Γαλλίας. Οι Ιχθείς είναι ο ζωδιακός κυβερνήτης ψυχής και (συνδέεται ειδικότερα με τον Χριστό) παρέχει ιδιαίτερα το είδος της ευαισθησίας που απαιτείται για την ανίχνευση αυτού του πιο λεπτοφυούς παράγοντα – λεπτοφυούς τουλάχιστον όσον αφορά την μάλλον πυκνή ανθρωπότητα.

·    Το πρώτο έργο του Επιστημονικού Σπερματικού Ομίλου, του Έβδομου Σπερματικού Ομίλου (7ου από τους 10, βλέπε: Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας), θα αφορά στην διαπίστωση της αλήθειας της επιβίωσης μετά το θάνατο του φυσικού πεδίου και την αλήθεια της μετενσάρκωσης – ένα πολύ δύσκολο έργο.

·    Όταν η μετενσάρκωση καθιερωθεί ως μια παγκόσμια εμπειρία της ανθρωπότητας, θα τεθεί το ερώτημα: «Σε τί επίπεδο θα ενοικήσει η συνείδηση ​​μεταξύ των επανεμφανίσεων»; Επειδή τα διάφορα επίπεδα στα οποία μπορεί να διατηρηθεί η απελευθερωμένη ψυχή θα έχουν επιβεβαιωθεί ως υφιστάμενα.

·    Συνοψίζοντας λοιπόν, αυτό που χρειαζόμαστε είναι όμιλοι ευαίσθητων ψυχορατικών που να μπορούν να επιτύχουν γενική συναίνεση, και επίσης να έχουν πολύ ευαίσθητο εξοπλισμό που να καταγράφει ανώτερες εντυπώσεις. Έχουμε εξοπλισμό αρκετά ευαίσθητο για να καταγράψουμε αιθερικά φαινόμενα, αλλά δεν διαθέτουμε ακόμη εξοπλισμό που να καταγράφει τα φαινόμενα του αστρικού πεδίου ή του κατώτερου νοητικού· δεν γίνεται λόγος για το πεδίο της ψυχής. Οποιαδήποτε τέτοια καταχώριση είναι μια διαμεσολαβούμενη καταγραφή που ασχολείται με αιθερικά και το πιθανότερο, φυσικά αποτελέσματα, που μπορούν να καταχωρηθούν.

·    Θα είναι υπερβολικό να σκεφτούμε ένα είδος εσωτερικής φωτογραφίας για να ανιχνεύσουμε τα είδη της ακτινοβολίας που εκπέμπονται από τα διάφορα λεπτοφυή υποπεδία; Οι προσπάθειες που έχουμε ως τώρα, αν και πολλά υποσχόμενες, είναι πρωτόγονες σε σύγκριση με αυτό που θα απαιτηθεί.

·    Μπορεί αυτό που ατενίζει κάποιος ψυχορατικός να μεταφερθεί ως εντύπωση σε άλλους ψυχορατικούς έτσι ώστε να επιτευχθεί συναίνεση;

·    Μπορεί αυτό που βλέπει ένας ψυχορατικός να αποτυπωθεί (καταγραφεί) σε κάποια ταινία /υλικό;

·    Φυσικά, οι ψυχορατικοί πρέπει να αποδειχθούν αξιόπιστοι και ακριβείς, σε σχέση με τα κατώτερα επίπεδα κραδασμού στα οποία ο μηχανικός εξοπλισμός (τουλάχιστον όπως γνωρίζουμε σήμερα) μπορεί να αποδειχθεί αξιόπιστος.

·    Ως εκ τούτου, η επικύρωση της ακρίβειας του ψυχορατικού και του ομίλου των ψυχορατικών -επιστημόνων 7ος- είναι πολύ σημαντική.

·    Και επίσης, η επικύρωση σχετικά με το τί εντοπίζουν οι εξελισσόμενες συσκευές ανίχνευσης και τί εντοπίζουν οι ψυχορατικοί – αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό.

·    Όλες αυτές οι δυνατότητες μπορεί να είναι ακόμη μερικούς αιώνες μπροστά – ίσως στον δεύτερο δεκανό του Υδροχόου υπό την ισχύ του Ερμή.

·    Κάθε χώρα στην οποία μπορεί να προκύψει αυτός ο τύπος ανίχνευσης πρέπει να ανταποκρίνεται κυρίως στην Ψυχική της Ακτίνα και όχι τόσο στην ακτίνα της προσωπικότητάς της. Για τη Γαλλία, αυτό σημαίνει μια εθνική ανταπόκριση στους Ιχθείς και στην Πέμπτη Ακτίνα και όχι τόσο στον Λέοντα και στην Τρίτη Ακτίνα, και αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

·    Οι Ψυχές των Εθνών θα εξελιχθούν και θα ενισχυθούν, και όταν θα έχει επιτευχθεί επαρκής ψυχική εξέλιξη, αυτό το ιδιαίτερο θαύμα της Νέας Εποχής – η επιστημονική ανακάλυψη της ψυχής επίσης θα επιτευχθεί και θα θέσει την ανθρωπότητα σε μια πολύ πιο βέβαιη Οδό προς τη Φώτιση.

 Επιλεκτική απόδοση από παρουσίαση του Μάικλ Ρόμπινς με το ως άνω θέμα στην Συνδιάσκεψη του Πανεπιστημίου των Επτά Ακτίνων 2021 -Univeristy of the Seven Rays- https://sevenray.org

Μετάφραση στην ελληνική μέρος των εισηγήσεων της συνδιάσκεψης από ομάδα ελληνίδων αδελφών: Α.Π., Ε.Σ., Α.Μ., Α-Β.Χ., Α.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: