Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

 

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 19.30

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης.


 

Σείριος, Ηλιακό Σύστημα, Αφροδίτη, Γη

 Υπάρχουν Διδάσκαλοι που είναι Κύριοι της Συμπόνιας, για παράδειγμα ο Αιγύπτιος Διδάσκαλος και ο Διδάσκαλος Ιησούς, που χρειάζονται το Μέγα Φως του Μάνας που ο Σείριος απονέμει, επειδή η ακτίνα ψυχής του Σείριου είναι η 5η ακτίνα, της ενεργούς νοημοσύνης και στον Σείριο λαμβάνεται η μανασική εκπαίδευση.

Έστω και αν ο Ηλιακός μας Λόγος μας έχει Ψυχή 2ης ακτίνας, υπάρχει μια πολύ στενή  σχέση μεταξύ του Σείριου και του μικροσκοπικού πλανήτη μας, της Γης, όπως και μεταξύ του Ερμή (αστέρι του Σείριου, 4η ακτίνα), της Αφροδίτης (5η ακτίνα), του πλανήτη Δία (2η ακτίνα) και της Ανθρωπότητας (4η Ιεραρχία -4η ακτίνα).

 Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας μας, λέγεται, ειδικά η Γήινη-ανθρωπότητα, –περίπου το ογδόντα έως ογδόντα πέντε % της παρούσας ανθρώπινης φυλής– θα ταξιδέψει προς τον Σείριο μόλις λάβει την έκτη μύηση (γι’ αυτό ετοιμάζονται οι Διδάσκαλοι Αιγύπτιος και Ιησούς) και το πεπρωμένο τους θα είναι να γίνουν  Ηλιακοί Άγγελοι.

Ο Σείριος είναι ο Κοσμικός Χριστός.

Όσον αφορά τη Γη, ο Σείριος  εμπνέει ολόκληρη τη διαδικασία της Μύησης κατά μήκος της Δεξιάς  Ατραπού. Το κακό όπως το γνωρίζουμε μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, έχει εκκαθαριστεί κατά πολύ από αυτή τη μεγάλη Αστρική Πηγή, ακριβώς όπως το πλανητικό κακό έχει εκκαθαριστεί από την Αφροδίτη, οι ακτίνες της οποίας είναι  παρόμοιες με  αυτές του Σείριου (Ψυχή 5η ακτίνα επίσης).

Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα επωφελείται από τον Μέγα αυτόν Μυητή, τον Σείριο, και ειδικά σε σχέση με το επόμενο βήμα προς τα εμπρός του Ηλιακού Μας Λόγου –την κοσμική νοητική πόλωση– μια αλλαγή από την παρούσα κοσμική αστρική πόλωση.

Η 5ης ακτίνας Ψυχή του Σείριου παίζει ρόλο στην εξέλιξη του Ηλιακού Λόγου του συστήματός προς την κοσμική μεταμόρφωσή του. Ο Λόγος του Σείριου έχει ήδη επιτύχει την Κοσμική Μεταμόρφωση του  και ως εκ τούτου, μπορεί να βοηθήσει τον Ηλιακό μας Λόγο να το πετύχει.

Έτσι ο Σείριος φέρνει τον μη-ιερό Ηλιακό μας Λόγο (αστρική πόλωση/2η μύηση) στο Βασίλειο του Κοσμικού Νου, στο πρώτο βήμα της Διαδικασίας Δοξασμού (=3η κοσμική μύηση).

Κάθε ιερός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα μοιάζει περισσότερο ή  συγγενεύει με ένα από τα αστέρια των  «Επτά Ηλιακών Συστημάτων, εκ των οποίων το Δικό μας είναι Ένα».

Η κάθοδος της κοσμικής ενέργειας είναι η εξής: 

από τον Υδροχόο,

στη Μικρά Άρκτο,

στα επτά Ηλιακά Συστήματα των οποίων το δικό μας είναι ένα,

στον Σείριο,

στον Ήλιο,

στην Αφροδίτη,

στη Γη,

στην Άλυσο της Αφροδίτης του Γήινου-Σχήματος,

στην Σφαίρα της Αφροδίτης της Αλύσου της Αφροδίτης,

στην Σφαίρα της Γης της Γήινης Αλύσου,

         στις  Μονάδες και τις ψυχές της πλειοψηφίας των ανθρώπινων όντων.

Αυτή είναι η Μεγάλη Ατραπός της ενεργειακής καθόδου από την Ψυχή του Σείριου.

   Πηγές

Πραγματεία επί του Κοσμικού Πυρός, Αλίκη Μπέιλη

Πέμπτη Ακτίνα Ψυχής Σείριου, Μάικλ Ρόμπινς, Συνδιάσκεψη 
Πανεπιστημίου Επτά Ακτίνων, 2021

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: