Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

 

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στις 19.30

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης


ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

Ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω, στον οποίο επισυμβαίνει το θερινό Ηλιοστάσιο –που έγινε χθες– είναι επίσης μια «διπλή θύρα» για την είσοδο δυνάμεων από τον μέγα υπεραστέρα τον Σείριο, που θεωρείται ο «ανώτερος εαυτός» του ηλιακού μας συστήματος. Eπηρεάζει τον πλανήτη μας μέσω των τριών συνθετικών πλανητών: Ουρανός, Ποσειδών, Κρόνος, οι οποίοι προΐστανται των 3 ηλιακών συστημάτων, 1ου, 2ου και 3ου αντίστοιχα. (ΠΚΠ:378)

   Το Πλανητικό Μας Σχέδιο δεν συνδέεται μόνο με τον αρμονικό συντονισμό της Γης με τους άλλους πλανήτες, αλλά και με την ευθυγράμμιση με τις κοσμικές δυνάμεις του Σείριου.

   Η Γη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό το άστρο και ως Ιεραρχία και ως Ανθρωπότητα. Κάθε ανθρώπινη ψυχή που φτάνει στην Απελευθέρωση βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιλογή μιας εκ των «Επτά Κοσμικών Ατραπών». Μας λέγεται ότι η πλειοψηφία της Ανθρωπότητας θα επιλέξει την Οδό προς τον Σείριο.

   Ο Σείριος αποκαλείται και Κύριος του Κάρμα. Από το σύστημά του εκπορεύεται μια μεγάλη και ιδιαίτερη ομάδα ντέβας, που συνιστούν το σύνολο του αστρικού φωτός. Είναι οι πράκτορες των καρμικών κυρίων, που αυτοί οι ίδιοι αποτελούν ντεβαϊκές οντότητες ασύλληπτα προχωρημένης εξέλιξης και που στη δική τους ουσία:

1.         Kαταγράφουν,

2.         Παράγουν αποτελέσματα από αίτια,

3.         Kατευθύνουν δύναμη.

   Σείριος -καμα-μάνας –το κοσμικό αστρικό πεδίο και το συστημικό αστρικό πεδίο– απαρτίζουν έναν στενά συνυφασμένο δεσμό και αποτελούν τη γραμμή ελάχιστης αντίστασης για τη διάχυση ενός ιδιαίτερου τύπου δύναμης. (ίδιο:625)

   Ο Νόμος του Κάρμα είναι ο ενδιάμεσος νόμος του Σείριου. Βρίσκεται ενδιάμεσος μεταξύ των: 3 νόμων της Σύνθεσης, της Έλξης, της Οικονομίας από τη μια και των 7 νόμων του ηλιακού μας συστήματος από την άλλη. (ίδιο:570)

   Ο Νόμος κατ' ουσίαν βεβαιώνει την επίδραση του Σείριου στο ηλιακό μας σύστημα και ελέγχει το τρίτο υποπεδίο του κοσμικού νοητικού πεδίου.

   Και τα δυο συστήματα, το Ηλιακό μας σύστημα και το σύστημα του Σείριου, είναι ανεξάρτητα στο χρόνο και στο χώρο, ή (με άλλα λόγια), στην εκδήλωση, αλλά εν τούτοις «αιτίες» που εκκινούν από τον Σείριο συνιστούν πολύ σαφή «αποτελέσματα» στο σύστημά μας.

   Αυτές οι αιτίες ονομάζονται από εμάς ο Νόμος του Κάρμα. Σχετίζονται με τις μεγάλες επεκτάσεις συνείδησης που ονομάζουμε μυήσεις και εκ των οποίων διέρχονται όλα τα όντα κι οι οντότητες, άνθρωποι, πλανήτες, ηλιακά συστήματα, αστερισμοί.

   Οι Κύριοι του συστημικού μας Κάρμα, οι Λιπίκα, όπως ονομάζονται, «ελέγχονται», θα λέγαμε, από  ανώτερους Κύριους στον Σείριο. Αυτοί οι εξω-συστημικοί κοσμικοί Κύριοι του Κάρμα εργάζονται μέσω τριών αντιπροσώπων τους που συστήνουν ένα Τρίγωνο γύρω από τον Ηλιακό Λόγο, παρόμοιο με το Τρίγωνο των 3 Βουδδών Δραστηριότητας που στέκουν γύρω από τον Σανάτ Κουμάρα στον πλανήτη μας. (ίδιο:1142)

   Αυτά είναι μυστήρια για μας, αλλά μην ξεχνούμε ότι ο Σειριακός Νόμος του Κάρμα ελέγχει τον Λόγο μας με τον ίδιο τρόπο που το εγώ –όταν φτάσει στο κατάλληλο στάδιο εξέλιξης– ελέγχει την ανθρώπινη προσωπικότητα, με στόχο αποκλειστικό την εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: