Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020


 «ΕΚΛΕΓΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 

ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ»

Η 3η Όψη της Θεότητας,

το 3ο Πρόσωπο της Τριάδας-Το Άγιο Πνεύμα- ο Δημιουργός/Θεός

με τις 3 όψεις της 3ης Θείας Εκδήλωσης:

Νόμος (3.1.), Σεξ (3.2.), Χρήμα (3.3.)

 «Μια γραμμή πυράς μεταξύ δυο αστραποβόλων σημείων. Ένα ρυάκι ύδατος κυανού – πάλι μια γραμμή – που πηγάζει από τη γη και καταλήγει στον ωκεανό. Ένα δέντρο με τις ρίζες πάνω και τα άνθη κάτω».

«Έξω από το πυρ και πάντα στο μεσαίο σημείο εμφανίζεται ο οφθαλμός του Θεού (Σίβα). Πάνω στο ρυάκι, ανάμεσα στα δύο άκρα πλέει ο οφθαλμός της όρασης – ένα νήμα φωτός ενώνει τους δύο».

«Βαθιά στο δέντρο, ανάμεσα στις ρίζες και τα άνθη, ο οφθαλμός φαίνεται πάλι. Ο οφθαλμός που γνωρίζει, ο οφθαλμός που βλέπει, ο κατευθυντήριος οφθαλμός – ένας φτιαγμένος από πυρ, ένας ρευστός σα θάλασσα και δυο που κοιτάζουν από δω προς τα εκεί. Πυρ, ύδωρ και γη – όλα χρειάζονται το ζωτικό αέρα. Ο αέρας είναι ζωή. Ο αέρας είναι Θεός».(MNE,II:251)

Τελικά, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, θα υπάρχουν πάλι μόνο δέκα σημεία του ζωδιακού· ο Κριός και οι Ιχθείς θα σχηματίσουν ένα ζώδιο, γιατί “το τέλος είναι ίδιο με την αρχή”. Αυτό το διπλό και συγχωνευμένο ζώδιο καλείται σε μερικά αρχαία βιβλία “το ζώδιο του Ιχθύος με το κεφάλι του Κριού”. Τότε θα έχουμε:

 1. Κριός-Ιχθείς        6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ

2. Ταύρος                 7. Σκορπιός

3. Δίδυμοι                8. Τοξότης

4. Καρκίνος             9. Aιγόκερως

5. Λέων                 10. Υδροχόος

Τότε το πυρ και το ύδωρ θα σμίξουν, συγκαλύπτοντας το παρελθόν που πέρασε αντί το μέλλον όπως συμβαίνει τώρα. ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ και μ’ αυτό τον τρόπο θα αποδειχθεί ακριβής η παλιά προφητεία που επαναλαμβάνεται στη Βίβλο ότι “ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΙ”. Τότε ο αέρας (ουρανός) θα “κατέλθει στη Γη” και θα εδραιωθεί η συγχώνευση. (ΕΑ: 232)

Δεν υπάρχουν σχόλια: