Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

 

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στις 19.30

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης


«Ο Σείριος ανήκει στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός και σήμερα είναι στις 14 μοίρες του Καρκίνου 05’. Μαζί με τον αστέρα Κάνωπο του αστερισμού της Τρόπιδας όμως φτάνει ως τις 15 μοίρες του Καρκίνου. Αυτές οι μοίρες αστρολογικά αντιστοιχούν μεταξύ 5 και 7 Ιουλίου».


ΣεΙριος, ΚαρκΙνος, ΛΕοντας, αφροδιτη

Ο αριθμός 5 είναι ο αριθμός του μάνας ή του νου και ο Σείριος βρίσκει μια από τις τρεις ισχυρότερες εκφράσεις του μέσω του Λέοντα και του Καρκίνου, μαζί με τους Διδύμους.
Αν και 6 ζώδια, κατά τον Θιβετανό συστήνουν ενεργειακά σημεία έκφρασης των Σειριακών ενεργειών: Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθείς, καθώς και 6 πλανητών που είναι: Ερμής, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας, 3 από αυτά ασκούν την μεγαλύτερη επίδραση/επιρροή της Σειριακής ακτινοβολίας: Δίδυμοι μέσω Ερμή, Καρκίνος μέσω Ουρανού, Λέων μέσω Ποσειδώνα.
«Οι επιρροές του Σείριου, τρεις σε αριθμό, επικεντρώνονται στον αστέρα Regulus ή Βσιλίσκο, το οποίο είναι αστέρι πρώτου μεγέθους και αναφέρεται ως "η καρδιά του Λιονταριού’’».  O Σείριος, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Σελήνη είναι οι κυρίαρχες επιδράσεις που ασκούνται ή/και αφορούν τον μυημένο υποψήφιο ή/και ‘’συντεταγμένο’’ στις τάξεις της τρίτης μύησης. (Εσ.Α:300)
Ο Σείριος ανήκει στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός και σήμερα είναι στις 14 μοίρες του Καρκίνου 05’. Μαζί με τον αστέρα Κάνωπο του αστερισμού της Τρόπιδας όμως, φτάνει ως τις 15 μοίρες του Καρκίνου. Αυτές οι μοίρες αστρολογικά αντιστοιχούν μεταξύ 5 και 7 Ιουλίου.
Τόσο ο Σείριος όσο και η Αφροδίτη ήταν υπεύθυνοι για την αφύπνιση της συνείδησης   της «ζωώδους ανθρωπότητας» στην αρχαία Λεμούρια, πριν από 21,6 εκατομμύρια χρόνια. (Phillip Linsday- video The hidden history of Humanity”).
Aπό 26 Ιουνίου έως και η 22 Ιουλίου η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια πολύ μαγνητική και χαρισματική θέση και εσωτερικά συνδέεται με τον πανίσχυρο αστέρα Σείριο.
Η Αφροδίτη θεωρείται ως ο «ανώτερος εαυτός» ή το «alter ego» της Γης (η ψυχή της) και ο Σείριος είναι ο «ανώτερος εαυτός» (η ψυχή), όπως είδαμε του ηλιακού μας συστήματος στο σύνολό του.

Η Αφροδίτη κυβερνά την πέμπτη ακτίνα της γνώσης και της επιστήμης, μία από τις δύο ακτίνες που βρίσκουν έκφραση μέσω του Λέοντα, του πέμπτου ζωδίου. Ο Λέων εκφράζει λοιπόν, τα δύο άρρηκτα συνδεδεμένα μονοπάτια της αγάπης και του νου, της καρδιάς και της κεφαλής, ή άλλως της ζωής και της συνείδησης. 

 Σταδιακά ο Σείριος κινείται πιο κοντά στο Ηλιακό Σύστημά μας, μας λέγουν οι επιστήμονες, οπότε θα αυξηθεί η φωτεινότητά του τα επόμενα 60.000 χρόνια. Μετά το χρονικό αυτό διάστημα θα αρχίσει να υποχωρεί, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό της Γης για τα επόμενα 210.000 χρόνια. (Μ.Richmond)


Δεν υπάρχουν σχόλια: