Τρίτη 20 Ιουλίου 2021


Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στις 19.30

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης


ΣΕΙΡΙΟΣ, ΝΤΟΓΚΟΝ, ΛΕΟΝΤΑΣ & 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στην αστρολογία του Μεσαίωνα, ο Σείριος ήταν το σταθερό αστέρι με το όνομα Behenian, και συσχετίζονταν με τον Beryl και τον Δία.

Το καμπαλιστικό σύμβολό του εισήχθη από τον Heinrich Cornelius Agrippa.

 
Το όνομα “Σείριος” στην αρχαία ελληνική σημαίνει λαμπερός. Με γυμνό μάτι αντιλαμβανόμαστε πως είναι ένα ενιαίο αστέρι, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα δυαδικό αστρικό σύστημα που αποτελείται από ένα λευκό αστέρι Σείριος Α, και ένα αχνό λευκό νάνο σύντροφο του που ονομάζεται Σείριος Β.  Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένας μικροσκοπικός αστέρας, ο Σείριος Γ κι έτσι έχει δρομολογηθεί συζήτηση για το αν ο Σείριος είναι τριπλός στην επιστημονική κοινότητα, εν τούτοις από τη Διδασκαλία έχουμε ήδη νύξεις για την τριπλότητά του.

Ο Σείριος είναι ορατός στο Βόρειο Ημισφαίριο από την αρχαιότητα και  ήταν το αγαπημένο άστρο της αυγής για τους Αιγυπτίους.

Ο ιδιαίτερος αυτός υπεραστέρας που συνδέεται και με το φιλοσοφικό, αστρονομικό και αστρολογικό σύστημα της αρχαίας Αιγύπτου και χρησιμοποιήθηκε στην αρχιτεκτονική της Μεγάλης Πυραμίδας, σχετίζεται με μία φυλή της Αφρικής, την φυλή Ντόγ-κον. Η φυλή αυτή ζει στο κέντρο της περιοχής του Μάλι, νότια του Νίγηρα και κοντά στην πόλη Bandiagara. Ο πληθυσμός της ανέρχεται  σε 400.000 ως 800.000. Είναι γνωστοί για τις παραδόσεις τους, τις μάσκες χορού, τα ξύλινα γλυπτά και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους.

Υπάρχουν πολλές μελέτες για τους Ντόγκον. Ο πολιτισμός των Ντόγκον διατηρεί ορισμένες παραδόσεις για την καταγωγή τους που εκπλήσσουν. Πιστεύουν πως υπήρξαν κάποια αμφίβια πλάσματα που ίδρυσαν τον πολιτισμό τους και προέρχονταν από τον Σείριο. Έχουν σχεδιαγράμματα με τα πλάσματα αυτά, αλλά, το πιο εκπληκτικό, έχουν σχεδιάγραμμα του συστήματος του Σείριου. ( https://www.mixanitouxronou.gr/sirios )

Κατά την παράδοσή τους, ο θεός του σύμπαντος έστειλε στη γη κάποιους «δάσκαλους, οδηγούς, κύριους του Νερού». Ήρθαν με μία κιβωτό που προσγειώθηκε στη γη κοντά στο χωριό τους και την απεικονίζουν όπως ένα διαστημικό σκάφος με τρία τριγωνικά πόδια. Η περιγραφή είναι ενδιαφέρουσα, μοιάζει με προσγείωση πυραύλου και  ισχυρίζονται μάλιστα πως άφησε «ίχνος εγκαύματος ή την πληγή του» στο έδαφος.

Στις τοιχογραφίες τους βλέπουμε το σύστημα του Σείριου όπως είναι στην πραγματικότητα, για το οποίο γνωρίζουν πριν ακόμη ανακαλυφθεί. Μάλιστα πιστεύουν πως εκεί που είναι ο ήλιος σήμερα, ήταν ο Σείριος, ενώ εκεί που είναι σήμερα ο Σείριος, ήταν ο ήλιος.  Υπάρχουν πολλές όμορφες λεπτομέρειες της μυθολογίας τους για τον Σείριο. Στα αγγλικά μπορεί να συσχετιστεί το όνομά τους με τον αστερισμό στον οποίο ανήκει το σύστημα του Σειρίου, αστερισμός του Κυνός= dog-star  & DOG-ons.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα (που φέτος θάναι διπλή κι όχι μία) είναι μια περίοδος επίκλησης των Σειριακών ενεργειών.

Στο μέλλον, «όταν ιδρυθεί η νέα θρησκεία του κόσμου» – θα είναι αφιερωμένη στην επαφή με τη Σειριακή δύναμη – μέσω της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. (Ε.Α.:301)

«….δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τις διάφορες διαλογιστικές ομάδες από το να πειραματιστούν με ασφάλεια με την επίκληση των δυνάμεων του Σείριου – σε περιόδους πανσελήνου του Λέοντα, ειδικά σε μια περίοδο μπλε σελήνης του Λέοντα!», αναφωνεί ο Φ. Λίντσει. (https://esotericastrologer.org/newsletters/leo-2021) μαζί μας, που συστηματικά πειραματιζόμαστε κι εμείς κάθε δεύτερη Τετάρτη βράδυ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: