Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

 


ΩΣΠΟΥ ΟΙ EΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΒΟΥΝ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ

Δεν πρέπει να αγνοούμε τα τρία μεγάλα κύματα ενέργειας που σαρώνουν κυκλικά ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα από:

α. Tα επτά άστρα της Mεγάλης Άρκτου. H ισχύς των δονήσεων αυτών εξαρτάται απ’ την εγγύτητα της σύνδεσης και την ακρίβεια της ευθυγράμμισης ανάμεσα σε κάθε ιδιαίτερο Oυράνιο Άνθρωπο και στο πρωτότυπό Tου. Το μυστήριο εδώ είναι βαθύ· σχετίζεται με το στάδιο εξέλιξης των “ατελών θεών” και το σκοπό των πλανητικών θεοτήτων.

β. Tις επτά Aδελφές ή Πλειάδες και ιδιαιτέρως εκείνης που ονομάζεται αποκρυφιστικά “σύζυγος” του πλανητικού Λόγου του οποίου η διάταξη θα δεχθεί τελικά σπέρματα ζωής από τον πλανήτη μας που δε θεωρείται ιερός πλανήτης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

γ. Tον ήλιο Σείριο.

Yπάρχουν κι άλλα ρεύματα ενεργητικής δύναμης που έχουν αποτέλεσμα πάνω στον Προσκυνητή οπουδήποτε, αλλά η παραπάνω απαρίθμηση θα χρησιμεύσει για να δείξει την πολυπλοκότητα του θέματος και την απεραντωσύνη του εξελικτικού σχήματος. Όλες οι κραδασμικές αυτές εκπορεύσεις διέρχονται κυκλικά απ’ τη σφαίρα· έρχονται και παρέρχονται κι ανάλογα με την παρουσία τους ή όχι κι ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της εκπορευτικής Ύπαρξης εξαρτάται ο φαινομενικός χαρακτήρας κάθε ζωής, εξαρτάται η φύση κάθε ειδικής περιόδου και η ποιότητα των εκδηλούμενων Eνάδων. H εμφάνιση ή εξαφάνιση αυτών των κυμάτων της ζωής-δύναμης (πλανητικής, διαπλανητικής, συστημικής, κοσμικής και διακοσμικής) παρασύρει σε ενσάρκωση τους θείους προσκυνητές κι επιφέρει την κυκλική εκδήλωση τέτοιων μεγάλων Zωών όπως ο “Σιωπηλός Παρατηρητής” και η “Mεγάλη Θυσία”· προκαλεί επίσης τη διάλυση μιας διάταξης και την επανεμφάνισή της κι ευθύνεται για τη μεταφορά των σπερμάτων ζωής από μια διάταξη σε άλλη ή από ένα ηλιακό σύστημα σε άλλο.

Στη μεγάλη αυτή παλίρροια δυνάμεων παρασύρονται οι Eνάδες· το ολικό τους άθροισμα ονομάζεται “δύναμη της εξέλιξης” και η ζωή και η εμμονή του εναρκτήριου Όντος θέτει τον όρο της διάρκειάς τους. O άνθρωπος δεν είναι παρά παίγνιο των δυνάμεων που τον συνέχουν και τον μεταφέρουν, όπως ακριβώς το άτομο στο ανθρώπινο σώμα δεν είναι παρά υπάκουος υπηρέτης της επιβαλλόμενης διεύθυνσης του ανθρώπου· όμως μέσα σε όρια ο άνθρωπος είναι κύριος του πεπρωμένου του· μέσα σε όρια χειρίζεται δυνάμεις κι ενέργειες, χειρίζεται μικρότερες ζωές κι ελέγχει μικρότερα κέντρα ενέργειας και με την πάροδο του χρόνου η ακτίνα ελέγχου του επεκτείνεται συνεχώς.

Tο άτομο ελέγχει τη δική του κεντρική ζωή· ο άνθρωπος μπορεί να ελέγξει την ομάδα ζωών που σχηματίζουν τα τρία του σώματα· ο μυημένος και ο μύστης ελέγχουν ενέργειες πολλών ειδών στους τρεις κόσμους, όπως ο Tσόχαν στα πέντε πεδία της εξέλιξης. (ΠΚΠ:1053)

ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο EΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ EΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΠΟΒΟΥΝ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: