Κυριακή 21 Ιουνίου 2020




ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 
(21:44 ώρα Ελλάδας):
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΛΑΜΠΕΙ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ/ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 
(09:41 ώρα Ελλάδας):
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ-ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-Η ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ/ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΖΩΗΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Στο ηλιοστάσιο του Ιουνίου, το αποκορύφωμα του ετήσιου κύκλου του 2020, το Αστέρι της Μύησης αρχίζει να λάμπει.
Η Γη  (τρίτη ακτίνα της προσωπικότητας) εισέρχεται στην ΠΎΛΗ των Θεών- Αιγόκερω, ενώ ο Ήλιος / Ήφαιστος βρίσκεται στην Πύλη των Ανθρώπων-Καρκίνος. Τέσσερις πλανήτες ξεχωρίζουν συτή την περίοδο:
- Αφροδίτη, Πέμπτη Ακτίνα της Γνώσης, ο χρυσός αδελφός της Γης και ιεραρχικός κυβερνήτης του Αιγόκερω (1η, 3η και 7η ακτίνα),
- Πλούτωνας, Πρώτη Ακτίνα της Θέλησης ή Δύναμης, που αναπληρώνει τον Ήφαιστο, Καταστροφέας και  Αναμορφωτής
- Κρόνος, Τρίτη Ακτίνα της Ενεργούς Νοημοσύνης, εξω- και εσωτερικός κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο αρχιτέκτονας της εξισορρόπησης (κάρμα) και του μέλλοντος,
- Ο Δίας, Δεύτερη Ακτίνα της Αγάπης-Σοφίας, ο οποίος στη σύνοδο με την Αφροδίτη, μας διδάσκει πώς να μεταμορφώσουμε τις ατομικές επιθυμίες σε πνευματική αγάπη και υπηρεσία (εσωτερικός κυβερνήτης του Υδροχόου).
Πνευματική Αγάπη και Πλανητική Υπηρεσία  συστήνουν την φόρμουλα ή την κεντρική ιδέα αυτού του ηλιοστασίου.
Για να επιτευχθεί χρειάζεται να θυσιάσουμε στο βωμό της ζωής και της ανθρώπινης συνείδησης κάθε προσκόλληση και ερεθισμό (Πλούτωνας), φόβο (Δίας), αμφιβολία (Κρόνος) και αδράνεια (Αφροδίτη).

«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την άνοιξη»  αυτή είναι η εντολή του Ουρανού, η ανάγκη του Υδροχόου. Θα προχωρήσουμε προς το Φως, την Αγάπη και τη Δύναμη της Αδελφότητας. Δημιουργείται τώρα εκείνη η ‘ζώσα’ ένταση στο νοητικό πεδίο που θα επιτρέψει την Προβολή της Θέλησης-για-το-καλό , ώστε το Κατώτερο να εφελκύσει την ανταπόκριση από το Ανώτερο.
Η Ανθρωπότητα επιλέγει το Δρόμο της Μύησης. Προχωρά προς την Απελευθέρωση.

Nέα Σελήνη /Εκλειψη ηλίου
Η ηλιακή έκλειψη στη Νέα Σελήνη ασκεί μια καθοριστική επιρροή στην ψυχική ενέργεια, όπως γράφει κι Έλενα Ρέριχ στο Aum (366) .
Η στιγμή της ηλιακής έκλειψης του Ιουνίου 2020 θα πρέπει να είναι μια περίοδος απόσυρσης από τον φαινόμενο κόσμο στον κόσμο της Πραγματικότητας και της Ύπαρξης. Παράλληλα απαιτείται αποστασιοποίηση και πνευματική επαγρύπνηση για να διαφυλαχθεί  το ‘Μυστικό της Καρδιάς’.
Οι Διδάσκαλοι υπογραμμίζουν την ανάγκη προσφυγής στον ‘Τόπο της Ειρήνης’.
Όπως συμβαίνει με κάθε Νέα Σελήνη, κάτι πεθαίνει, χάνεται ή ξεθωρίζει, ενώ παράλληλα ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ (μια σύμπτωση του Καρκίνου και της Νέας Σελήνης!).

Πηγές:
1.      Astrologer Maureen Richmond


Δεν υπάρχουν σχόλια: