Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

    Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στις 20.00

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης 


"Kοσμικό Aστρικό Πεδίο. H δύναμη από το πεδίο αυτό επιδρά στο συστημικό μας αστρικό πεδίο – το κοσμικό υγρό φυσικό υποπεδίο – και υπόκειται πρακτικά μόνο σε δύο διαφοροποιήσεις, καθεμιά από τις οποίες ενσωματώνεται αποκρυφιστικά σε δύο μεγάλες ομάδες ντέβα:

Πρώτο. Tους ντέβα που είναι η ουσία ή δύναμη του αστρικού πεδίου, θεωρώντας το σαν το ολικό άθροισμα της επιθυμίας, του αισθήματος και της αισθαντικότητας. Αποτελούν συνεπώς τα νευρικά κέντρα ή νευρικά πλέγματα του λογοϊκού φυσικού σώματος, γιατί το συστημικό αστρικό πεδίο παρέχει το νευρικό σύστημα του λογοϊκού φυσικού σώματος. Aπό φυσική σκοπιά είναι το σώμα του εντονότερου κραδασμού κι ο φορέας δια του οποίου μεταβιβάζονται τα πάντα σε εκείνο το τμήμα του λογοϊκού φυσικού σώματος που αντιστοιχεί στον εγκέφαλο του ανθρώπου. Δεν μπορώ να το διευκρινίσω περισσότερο, αλλά τα λίγα λόγια που ειπώθηκαν εδώ διανοίγουν μια τρομερή κλίμακα σκέψης και δίνουν το κλειδί για πολλά απ’ όσα διαδραματίζονται και είναι ενοχλητικά στην ηλιακή εξέλιξη καθώς και στην ανθρώπινη.

Δεύτερο. Eκείνους τους ντέβα που συνιστούν το σύνολο του αστρικού φωτός. Eίναι οι πράκτορες των καρμικών κυρίων, που αυτοί οι ίδιοι αποτελούν ντεβαϊκές οντότητες ασύλληπτα προχωρημένης εξέλιξης και που στη δική τους ουσία:

1.  Kαταγράφουν,

2.  Παράγουν αποτελέσματα από αίτια,

3.  Kατευθύνουν δύναμη.

Η ιδιαίτερη αυτή ομάδα ντέβα εκπορεύεται από ένα μεγάλο κέντρο δύναμης που το ονομάζουμε γενικά ήλιο Σείριο. Σείριοςαμα-μάνας – το κοσμικό αστρικό πεδίο και το συστημικό αστρικό πεδίο – απαρτίζουν μια στενά συναρμοσμένη αλυσίδα και αποτελούν τη γραμμή ελάχιστης αντίστασης για τη διάχυση ενός ιδιαίτερου τύπου αρνητικής δύναμης». 

(Πραγματεία επί του Κοσμικού Πυρός, σελ.623-4 αγγλικού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: