Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

  

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 

ΕΠΙΚΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
  

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2021 στις 19.30

πραγματοποιείται –2 φορές το μήνα– βράδυ Τετάρτης


ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αναφέρθηκε από την Washington Post στις 26 Νοεμβρίου 2019.

Είχε εντοπιστεί ένα διαστρικό αντικείμενο –στο ηλιακό μας σύστημα για δεύτερη φορά στην ιστορία του-: ένας μετεωρίτης σε σχήμα πούρου που ονομάζεται 'Oumuamua’, χαβανέζικη λέξη που μεταφράζεται  «αγγελιοφόρος από μακριά».

Στην κοντινότερη προσέγγισή του, τον Δεκέμβριο του 2019 αυτός ο πρόσφατα ανακαλυφθείς κομήτης, ήταν δύο φορές πιο μακριά από τη Γη από ό, τι η Γη είναι από τον ήλιο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες και τους κοσμολόγους, αυτός είναι ο δεύτερος κομήτης που εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα από ένα άλλο σύστημα.

Κατά την θεωρία του Ηλεκτρικού Σύμπαντος, οι αστεροειδείς και οι κομήτες δεν αποτελούνται μόνο από μέταλλο, πάγο, πέτρα και αέριο, όπως δείχνει η συμβατική επιστήμη, αλλά διαθέτουν και ασκούν ισχυρές μαγνητικές και ηλεκτρικές δυνάμεις.

Ο εσωτερισμός θεωρεί ότι οι αστεροειδείς και οι κομήτες είναι τα φυσικά σώματα πνευματικών οντοτήτων και ότι αυτές οι οντότητες μπορούν να επιφέρουν νέες και δυναμικές επιρροές στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Ο Θιβετανός Διδάσκαλος λέει σχετικά με το θέμα των αστεροειδών ότι: «...είναι γνωστή η επίδραση στους πλανήτες των λεγόμενων ‘‘αστεροειδών’’... Είναι κάτι που δεν  το έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής η εξωτερική επιστήμη, αλλά η σημασία τους πρέπει τελικά να ερμηνευθεί με όρους ενέργειας και από την άποψη των αιθερικών πεδίων.» (ΠΚΠ:795)

Ο Ρούντολφ Στάινερ είχε δηλώσει ότι η επιρροή ενός κομήτη ή αστεροειδούς που διέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα είναι πολύ σημαντική. Αποτελεί ένα είδος πνευματικού «εμποτισμού» που έχει συγκεκριμένη πρόθεση και δεν είναι απλά μια τυχαία πράξη. Έρχεται για να «γεννήσει» κάτι νέο που θα εμφανιστεί αργότερα στην πλήρη ισχύ του, όταν η περίοδος κύησης θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι Ροδόσταυροι υποστηρίζουν ότι ένας αστεροειδής ή κομήτης που κινείται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα μπορεί να απορροφήσει μέσω μαγνητισμού, αρνητικές δυνάμεις –όπως κάνει ο Θεραπευτής– και να τις αφαιρέσει στο γρήγορο πέρασμά του.

Ο Διδάσκαλος  Θ. έχει μιλήσει για τους κρυμμένους αιθερικούς πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα –τους οποίους δεν βλέπουμε ΑΚΟΜΗ και λέγεται ότι είναι πολλοί–. Αυτό μπορεί να ισχύει εξίσου και για τους αστεροειδείς. Μπορεί δηλαδή να αποτελούν την μορφή μιας κρυφής πνευματικής οντότητας-προτύπου (ισομορφισμός στην φυσική;), και ταυτόχρονα ένα φαινόμενο εκπομπής ακτινοβολιών και εισπνοής «αυτού που πλέον δεν είναι χρήσιμο» για την ζωή στο ηλιακό σύστημα. Η «εξαγωγή» του παλιού και η ακτινοβολία του νέου είναι στην πιο απλοποιημένη μορφή της, η βασική ιδέα κάθε δυναμικής ενέργειας ή /και αβαταρικής έκφρασης.

Γνωρίζουμε από την Διδασκαλία της Προαιώνιας Σοφίας ότι ο Αβατάρ της Σύνθεσης (βλέπε βιβλίο «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας» – ευρετήριο) δεν μπορεί να κατέλθει πιο κάτω από το νοητικό πεδίο και μπορεί να εκφράζεται μόνο ως εκεί.

Είναι όμως πιθανό  κάποιες μικρότερες ενεργειακές δυνάμεις –που έχει προφητευτεί ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ηλιακό μας σύστημα–  να απαιτούν κατώτερα ή πυκνότερα πεδία υλικών εκδηλώσεων, και τέτοιες να είναι οι αστεροειδείς και οι κομήτες;

Η είσοδος ενός κομήτη ή ενός αστεροειδούς στο σύστημά μας μπορεί να θεωρείται από τον μέσο άνθρωπο ένα απλό μηχανιστικό φαινόμενο μικρής σημασίας. Όμως η αιθερική όραση  όσο αυξάνεται μέσα στην ανθρώπινη οικογένεια, θα μπορεί να αποδείξει την αξία αυτού του φαινομένου, καθώς  θα αποκαλύπτει τις επιδράσεις του και τις αληθινές εσωτερικές πνευματικές του λειτουργίες.

Όταν η ανθρωπότητα γίνει αρκετά επικλητική θα μπορεί, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να επικαλεστεί την παρέμβαση και την βοήθεια άλλων μορφών ζωής  από το σύμπαν , οι οποίες είναι πιο προηγμένες από εμάς και για τις οποίες δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα.

Αυτές οι δυνάμεις «εξοικονόμησης» –καθώς αντλώνοντας το αρνητικό, μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε ενέργεια–  λέγεται ότι μπορούν να καταγραφούν στην υψηλότερη έκφρασή τους, από μαθητές και μυημένους του Νέου Όμιλου των Παγκόσμιων Εξυπηρετητών, ο οποίος γνωρίζουμε ότι αποτελείται από την προηγμένη ανθρωπότητα και έχει το περιοδικό φεστιβάλ του κάθε 7 χρόνια, μεταξύ 21-28 Δεκεμβρίου. Μια περίοδος της οποίας πρωταρχικός σκοπός είναι η επίκληση των δυνάμεων του φωτός και η προετοιμασία για την Επανεμφάνιση του Χριστού.

Συλλογιστείτε, μας καλεί ο Διδάσκαλος Θ., με το επόμενο σχετικό με τα παραπάνω, απόσπασμα:

«Στην τελευταία μου οδηγία έκανα τη δήλωση ότι ο διαλογισμός είναι ο κύριος δημιουργικός πράκτορας στο σύμπαν. Υπάρχουν άλλα σύμπαντα που βρίσκονται μπροστά από μας σε ανάπτυξη και σ’ αυτά η έμφαση μπορεί να μη βρίσκεται πάνω στη δημιουργία με τη χρήση νοητικών ενεργειών· άλλα μπορεί να μην είναι τόσο αναπτυγμένα και σ’ αυτά η νοητική ενέργεια μπορεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης ή έκφρασης – με την εξελικτική έννοια. Υπάρχουν ακόμη σύμπαντα και ηλιακά συστήματα, όπου η ποιότητα και οι συνθήκες του εκδηλωνόμενου σύμπαντος, ηλιακού συστήματος ή πλανήτη μας είναι άγνωστες. Θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι, αν και σε όλες τις εκδηλώσεις οι τρεις όψεις (του σκοπού ή θέλησης, της έλξης ή μαγνητικής αγάπης ή σχεδίου και της εμφάνισης σαν εκδήλωσης αυτών των δύο) είναι αναγκαστικά παρούσες, η εκδηλωνόμενη Oντότητα (που είναι υπεύθυνη γι’ αυτές τις εκφράσεις της θειότητας) μπορεί να εργασθεί και να  «διακηρύξει αποκρυφιστικά» συνθήκες και ποιότητες για τις οποίες δεν έχουμε καμιά εμπειρία ή γνώση. Μπορεί να μην έχουμε κυριολεκτικά καμιά ιδέα, ακόμη και στις ύψιστες πτήσεις της αφηρημένης σκέψης μας (κι αυτό περιλαμβάνει τους πιο προχωρημένους στοχαστές του πλανήτη μας), για τη φύση των παρωθήσεων και των αντιλήψεων που κινητοποιούν ορισμένους συμπαντικούς Δημιουργούς. Συλλογισθείτε σ’ αυτό. (ΜΝΕ, ΙΙ: 208-9)

Επεξεργασία από άρθρο του Duane Carpender στο facebook.

Και η σχετική ανακοίνωση για τον κομήτη από την Washinghon Post:

https://www.washingtonpost.com/science/an-alien-comet-from-another-star-is-soaring-through-our-solar-system/2019/11/25/ccc0bc80-f69e-11e9-ad8b-85e2aa00b5ce_story.html?outputType=amp&fbclid=IwAR3o7JvLos4JVZmuQhcREts4HnnirHOouXIIfDpYiWf4wqRBAMvxd1Ui4mk

Δεν υπάρχουν σχόλια: