Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

 

«ΗΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ»

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

- ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 20.30 - 
με σκοπό την επίκληση της Ψυχής της Ελλάδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εφέλκυσης της Ψυχής των εθνών και της Μιας Ανθρωπότητας, έργο για το οποίο είναι επιφορτισμένος ο ΝΟΕΚ.

28 Mαρτίου 2021

Εκφώνηση κειμένου πριν από τον διαλογισμό από την αδελφή Ο.Δ.:



Οδηγίες του Κοσμικού Ναού: Κριός - Άρκτοι

 

Την ημέρα της πανσέληνου του Κριού, ας στρέψουμε το βλέμμα της Καρδιάς μας στο ψηλότερο Σύμπαν του Πυρός, στις ουράνιες Άρκτους, τις κοσμικές Πηγές των Επτά ενεργειών της Ζωής που φυλάσσουν την ηλιακή και πλανητική Θέληση και τον Σκοπό. Η Οδός να αναστηθούμε σε ένα κοσμικό, λαμπερό και θεϊκό πεπρωμένο.

Επομένως, ένας ευνοϊκός χρόνος να επικληθούμε και να εφελκύσουμε τη Ανάσταση της αληθινής ανθρωπότητας: όμορφη, νέα, ισχυρή στη Θέληση για το Καλό

Οι Επτά Ρίσις της Μεγάλης Άρκτου είναι το Κέντρο Κεφαλής του Μεγάλου Κοσμικού Ανθρώπου, «ωθούν προς τα εμπρός και πέρα» ολόκληρη την εκδήλωση και εξέλιξη των Επτά Ηλιακών Λόγων, είναι το Μεγάλο Βαγόνι των Επτά Ακτίνων που τραβούν το άροτρο της Ζωής από το Βορρά (Septentrion: Septemtriones = επτά βόδια):

ΧΙΤΡΑ ΣΙΚΚΑΝΤΙΝΑΣ . Ο αστερισμός της Μεγάλης Αρκτου. ο βιότοπος των επτά Rishis ( Sapta-Riksha ), «φωτεινό λοφιοφόρο». ( Θεοσοφικό Γλωσσάρι )

Τα στοιχεία των επτά αστεριών της Μεγάλης Άρκτου  βρίσκονται στην ουράνια κατοικία των Πόλων , στην περιοχή που περιλαμβάνει τη Μικρή Άρκτο (σημερινός πλανητικός πόλος), τον Δράκο (ηλιακός βόρειος πόλος) καθώς και τον Βόρειο Πόλο του Γαλαξία, Κέντρο Κεφαλής του σύμπαντος μας.

Η Μεγάλη Άρκτος είναι το αρχηγείο διαχείρισης αυτού του τμήματος του γαλαξία και επομένως ταυτίζεται με την επταπλή Θέληση του Πατρός.

Ο 1ης Ακτίνας Αστέρας Μέρακ, από την ηλιακή άποψη συνδέεται με τον Κριό και τον Ήφαιστο, ενώ ο Ντούμπε συνδέεται με τον Πλούτωνα, όλα αυτά τα Κέντρα αφιερώνονται στην Θέληση και κατευθύνουν τις Πηγές της Σαμπάλλα το Κέντρο Κεφαλής της Γης.

Επιπλέον, δεν μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της ανθρώπινης φαντασίας ότι και οι 3 Αστερισμοί που αντιπροσωπεύουν τις «3 όψεις του απόλυτης Μονάδας» (Μεγάλη Αρκτος, Μικρή Άρκτος, Πλειάδες) συνδέονται με το σχήμα και την ιδέα του «Βαγονιού», δηλαδή , ενός οχήματος ή μιας κινητήριας δύναμης, μιας «κοσμικής έλξης».

Από αυτή την άποψη, αποκαλύπτοντας και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δύο Άρκτοι εντοπίζουν στο Διάστημα το σύμβολο της σβάστικας, την πολική έλικα της Ζωής, στους 4 ουρανούς των 4 ασυνεχών της τροχιακής εξέλιξης του κάθε πλανήτη: τα δύο Βαγόνια, όπωςοι λεπίδες του Τροχού της Ζωής, ανακατεύουν τη Σύνοδο Συνάντησης διανέμοντας τη ζωτική ενέργεια του αποκρυφιστικού Κέντρου - τον Βόρειο Πόλο της φλογερής Εκλειπτικής ανάμεσα στα πηνία του Δράκου.

Και το Πρώτο Ζώδιοο Κριός, σε ηλιακό επίπεδο, διατηρεί μέσα του αυτήν τη μυητική και αρχική Δύναμη των ουράνιων Άρκτων, που ασκείται μέσω του Νόμου του Ζυγού, «η ανοιχτή πόρτα στη Σαμπάλα».             

Είμαι Θέληση Για Ανάσταση

       https://blog-en.theplanetarysystem.org/2021/03/28/directions-of-the-cosmic-temple-aries-bears/

 

«Σε σχέση με τον Κριό που εκφράζει ή είναι ο κύριος πράκτορας της πρώτης Ακτίνας της Θέλησης ή Δύναμης, της ακτίνας του καταστροφέα, πρέπει να πούμε ότι η πρώτη ακτινική ενέργεια έρχεται από το θείο Πρωτότυπο στη Μεγάλη Άρκτο, μετουσιώνεται σε δύναμη και δραστηριότητα του πλανητικού Λόγου της πρώτης Ακτίνας και πραγματώνεται σαν η τριπλή Του δραστηριότητα υπό την καθοδήγηση των τριών κυβερνώντων πλανητών – του Άρη, του Ερμή και του Ουρανού.  […] Ο Ουρανός (Ιεραρχικός κυβερνήτης του Κριού) ενσωματώνει την ενέργεια της έβδομης ακτίνας και το έργο του είναι ανάλογο μ’ εκείνο του Ερμή, γιατί η έβδομη ακτίνα είναι η ακτίνα που σχετίζει πνεύμα και ύλη και συνδέει το ηλεκτρικό πυρ με το πυρ δια τριβής, προκαλώντας έτσι την εκδήλωση. Ο Ουρανός οδηγεί την ψυχή στο φλεγόμενο έδαφος κατά τα τελικά στάδια της Ατραπού, όπου το πυρ του Κριού και τα πυρά που γεννιούνται από τη δυναμικότητα του Ουρανού παράγουν την εμπρηστική θερμότητα του τελικού φλεγόμενου εδάφους. Από αυτό το έδαφος πρέπει τελικά να περάσει ο μυημένος. Ο Ουρανός κυβερνά τον αποκρυφιστικό Δρόμο και με μια εσωτερική έννοια συνδέεται με τον Ιεροφάντη των Μυστηρίων της Μύησης.

(Α. Μπέιλη, Εσωτερική Αστρολογία, σσ. 99-101) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: