Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ

OΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 

«Ο Νέος Όμιλος Λειτουργών/Εξυπηρετητών του Κόσμου, μεταφορικά μιλώντας, είναι ο “ταύρος που ορμά μπροστά σε ευθεία γραμμή με το ένα του μάτι προσηλωμένο στο στόχο και ακτινοβολώντας φως”. Αλλά ποιος είναι αυτός ο στόχος; Δεν είναι ο στόχος της φώτισης του Εαυτού, γιατί αυτός βρίσκεται πίσω στο παρελθόν. Είναι ο στόχος της δημιουργίας ενός κέντρου φωτός μέσα στον κόσμο των ανθρώπων και της ανάδειξης του οράματος μπροστά στους υιούς των ανθρώπων. Ας μην το λησμονείτε ποτέ κι ο Νέος Όμιλος Λειτουργών του Κόσμου ας αντιληφθεί την αποστολή του κι ας αναγνωρίσει τις απαιτήσεις της ανθρωπότητας απ’ αυτόν. Ποιες είναι αυτές οι απαιτήσεις; Θα τις απαριθμήσω κι έπειτα θα σας ζητήσω να τις δεχθείτε με κάθε απλότητα και να δράσετε σύμφωνα μ’ αυτές:

  1. Να λαμβάνει και να διαβιβάζει φώτιση από το βασίλειο των ψυχών.
  2. Να δέχεται έμπνευση απ’ την Ιεραρχία κι επομένως να προχωρά μπροστά για να εμπνεύσει.
  3. Να διατηρεί το όραμα του Σχεδίου μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, γιατί “όπου δεν υπάρχει όραμα, ο λαός διαφθείρεται” (Παροιμίες, 29,18).
  4. Να λειτουργήσει ως ενδιάμεσος όμιλος μεταξύ της Ιεραρχίας και της ανθρωπότητας, λαμβάνοντας φως και δύναμη και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα αμφότερα, υπό την έμπνευση της αγάπης, για να οικοδομήσει τον μελλοντικό, καινούργιο κόσμο…..

Αυτοί οι αντικειμενικοί σκοποί δεν είναι μόνο ατομικοί σκοποί αλλά ο στόχος ολόκληρου του ομίλου»

(Αλίκη Μπέιλη, Ακτίνες και Μυήσεις, σσ. 232-233)

Επιλογή κειμένου της αδελφής Ε.Σπ.

  

   ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝΕΙΚΟΝΑ   


Ομιλητής:
Michael Robbins. Η ομιλία αυτή παρουσιάστηκε στο 27ο Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου των Επτά Ακτίνων και του Πανεπιστημίου των Επτά Ακτίνων στο Dobson Ranch Inn, στην Μέσα της Αριζόνα. Ήταν η εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου. (10 Απριλίου 2013).

Το βίντεο παρουσιάζεται στο κανάλι του ΥοuTube «Προαιώνια Σοφία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: