Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

 

Yποκειμενικές Επιδράσεις των 10 Σπερματικών Ομίλων Υπηρεσίας

Παρουσίαση Ντέιβιντ Χόππερ

Μία φορά τον μήνα με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

από Σεπτέμβριο 2021 έως Ιούνιο 2022

Πρόγραμμα

Oct 9 2021 7:00 PM 9:00 PM GMT
Nov 13 2021 8:00 PM 10:00 PM GMT
Dec 11 2021 8:00 PM 10:00 PM GMT
Jan 8 2022 8:00 PM 10:00 PM GMT
Feb 12 2022 8:00 PM 10:00 PM GMT
Mar 12 2022 8:00 PM 10:00 PM GMT
Apr 9 2022 7:00 PM 9:00 PM GMT
May 14 2022 7:00 PM 9:00 PM GMT
Jun 11 2022 7:00 PM 9:00 PM GMT

 

 Εγγραφές   

                                     http://www.makara.us/portal/?page_id=984

 

Δέκα ενεργειακά/εστιακά σημεία συστήνουν –αν και δεν έχουν όλα προβάλλει ακόμη– τον Νέο Όμιλο Εξυπηρετητών του Κόσμου και είναι ό,τι ονομάζουμε «Σπερματικοί Όμιλοι». Αφορούν όλους τους τομείς της ανθρώπινης σκέψης και δραστηριότητας. Αυτοί οι 10 όμιλοι είναι η εξωτερίκευση μιας εσώτερης υφιστάμενης κατάστασης. Είναι αποτέλεσμα κι όχι αιτία. Όλοι αυτοί οι όμιλοι, οι οποίοι εργάζονται υπό τον νόμο της ομαδικής προόδου, στην Υδροχοϊκή εποχή έχουν τις ρίζες τους πάνω, όπως λέγεται, με σκοπό να καρποφορήσουν προς τα κάτω. 

Ο πρώτος όμιλος καταγράφει το Σχέδιο του Θεού, εργάζεται στο νοητικό πεδίο, είναι δεκτικός σε εντυπώσεις από την Ιεραρχία και μεταξύ τους και αποτελεί τον όμιλο των ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝ.

Ο δεύτερος όμιλος ασχολείται με τη διάλυση της παγκόσμιας πλάνης και θυμαπάτης και συνίσταται από όλους εκείνους τους παρατηρητές, τους ΕΚΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, που εργάζονται στο αστρικό πεδίο με σκοπό να δώσουν ένα τέλος σε κάποια παγκόσμια θυμική αυταπάτη.

Ο τρίτος όμιλος συνίσταται από όλους εκείνους που εργάζονται στο πεδίο της θεραπείας και εργαζόμενοι ως ψυχές διαβιβάζουν τη ζωτική ενέργεια του αιθερικού σώματος με νοημοσύνη και αποτελούν τους ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ. 

Ο τέταρτος όμιλος εργάζεται για την κουλτούρα, την εκπαίδευση και τη δόμηση αυτού που είναι γνωστό ως ‘ανταχκαράνα’, αυτής της γέφυρας του ουράνιου τόξου που ενώνει τον φυσικό κόσμο –αισθήματα/συναισθήματα/σκέψεις– με τον κόσμο της πνευματικής ύπαρξης. Είναι οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ο πέμπτος όμιλος αφορά στην διακυβέρνηση του πλανήτη με αντικειμενικό στόχο κάθε φορά μια μορφή σύνθεσης που θα οδηγεί σε ορθή εθνική και ομαδική δραστηριότητα, εργάζεται για τον πολιτισμό και είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

Ο έκτος όμιλος αφορά στην θρησκεία στη νέα εποχή. Η νέα παγκόσμια θρησκεία δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά η ανταπόκριση στη Πνευματική Ιεραρχία του πλανήτη. Το βάθρο της νέας παγκόσμιας θρησκείας θα δομηθεί από τους πολλούς ομίλους που εργάζονται υπό την έμπνευση του Χριστού – θα είναι ένας αγωγός της δράσης εκείνης της ποιότητας του Θεού που ονομάζουμε Αγάπη-Σοφία. Θα εφαρμόζει ‘τεχνικές’ επαφής όπως η επίκληση & η εφέλκυση, η εντύπωση ή η συνάφεια ως μία διαδικασία δια της οποίας εδραιώνεται μια σχέση ανάμεσα σε οντότητες, όπως ανάμεσα στην ψυχή και την προσωπικότητα, στην Ανθρωπότητα και την Ιεραρχία, την Ιεραρχία και την Σαμπάλλα, την Σαμπάλλα και τον ΝΟΕΚ. Αυτοί είναι οι ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. 

Το έργο του έβδομου ομίλου βρίσκεται στον τομέα της επιστήμης και είναι ένα έργο που α φορά τον φυσικό σκοπό του Κυρίου του Κόσμου. Προωθείται από όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τις ανακαλύψεις ή/και τις καταστροφές των ξεπερασμένων μορφών ώστε να προβάλουν νέες μορφές ως έκφραση της νέας ποιότητας ζωής. Είναι ο όμιλος που επεξεργάζεται το ‘εξωτερικό’ ένδυμα του ΣΚ και συστήνει το ενεργειακό εκείνο σημείο των ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. 

Ο όγδοος όμιλος αφορά την ψυχολογική υπηρεσία. Το θέμα που τον απασχολεί είναι η φύση της ψυχής του κόσμου, το γεγονός της ψυχής και της υποκρυπτόμενης συνείδησης –που θα βασίζεται στους επτά ακτινικούς τύπους των όντων και στη νέα εσωτερική αστρολογία–, η ύπαρξη της αλληλεπίδρασης όλων των όντων με τη μεσολάβηση της ψυχής. Το όλο θέμα της ενέργειας και της ψυχικής ευαισθησίας σχετίζεται με αυτόν τον όμιλο. Αυτοί θα είναι οι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ. Είναι ένας συνδετικός όμιλος καθώς αποτελεί τους διαβιβαστές σκέψης ανάμεσα στους άλλους ομίλους.

Ο ένατος όμιλος ασχολείται με την οικονομική υπηρεσία και είναι οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. Η σημασία του χρήματος σαν κατευθυνόμενη και οικειοποιούμενη ενέργεια είναι μία από τις αναγνωρίσεις που φέρνει αυτός ο όμιλος, μαζί με την ιδέα του μερισμού. Θα είναι οι μεγάλοι ψυχομετρικοί εργάτες, γιατί ψυχομετρικός είναι εκείνος, του οποίου η ψυχή είναι ευαίσθητη στην ψυχή των άλλων και σ’ όλες τις μορφές ζωής.

Ο δέκατος ή συνθετικός όμιλος, είναι ο όμιλος των ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, εκείνων που ουσιαστικά ενώνουν τη ζωή και τη μορφή. Πέρα από την συγκεκριμενοποίηση του χρήματος με την οποία ασχολούνται αυτοί οι εργάτες, το έργο τους είναι σε μεγάλο βαθμό φιλοσοφικό και αφορά το καθήκον της σύνδεσης και σχέσης –αντικειμενικής και επιστημονικής– των άλλων εννέα τύπων ομίλων, ώστε να είναι σε θέση να εργαστούν δημιουργικά πάνω στο πεδίο της ανθρώπινης δράσης και σκέψης για τη «Δόξα του Ενός» και την εκπλήρωση του Σχεδίου της Αγάπης & του Φωτός. 

Όλοι μας και καθένας/μια ως άτομα κι ως ομάδες μπορεί να βρει τα θέση του/της σε έναν από αυτούς τους ομίλους και να διατηρήσει μαζί του μια ζωντανή, στενή σχέση, έχοντας κατά νου ότι όλα μαζί με αυτά τα ενεργειακά σημεία του ΝΟΕΚ συστήνουν έναν ενιαίο όμιλο.

(Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΘΕΛΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: