Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020


«ΗΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ»

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21.00 - 
με σκοπό την επίκληση της Ψυχής της Ελλάδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εφέλκυσης της Ψυχής των εθνών και της Μιας Ανθρωπότητας, έργο για το οποίο είναι επιφορτισμένος ο ΝΟΕΚ.

30 Αυγούστου 2020

Εκφώνηση κειμένου πριν από τον διαλογισμό από την αδελφή Α.Δ.:




Παρθένος, η Χριστική Αρχή μέσα στην υλική της ουσία

Η Παρθένος, μας λέγεται στο βιβλίο της Αλίκης Μπέιλυ «Εσωτέρα Αστρολογία», είναι ΤΟ ΑΝΑΜΕΙΓΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ ΦΩΣ. Δεν είναι το φως της αλληλεπίδρασης ή της σχέσης που υποδηλώνεται  στο ζώδιο των Διδύμων. Το Φως της Παρθένου μας αποκαλύπτει τα 2 φώτα από τα οποία συνίσταται η ύπαρξή μας, εκείνο της Ύλης κι εκείνο του Θεού/Πνεύματος και αυτό το Φως είναι αναμεμειγμένο στην Παρθένο.

Το Φως  της μητέρας και του παιδιού, σύμφωνα με τη φόρμουλα ή τον τόνο της Παρθένου –έτσι όπως εκφέρεται από την Ψυχή– ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΓΩ ΘΕΟΣ, ΕΓΩ ΥΛΗ ΕΙΜΑΙ – μπορούν να μας χρησιμεύσουν για να στοχαστούμε για τη φύση του Θεού,  της ύλης και όλων των φαινομένων.

Σύμφωνα με έναν από τους πατέρες της σύγχρονης φυσικής τον γνωστό σε όλους/ες Heisenberg:

«Η σύγχρονη φυσική σίγουρα είναι υπέρ του Πλάτωνα. Στην πραγματικότητα, οι μικρότερες μονάδες της ύλης δεν είναι φυσικά αντικείμενα με τη συνήθη έννοια: είναι μορφές - ιδέες που μπορούν να εκφραστούν χωρίς αμφιβολία μόνο σε μαθηματική γλώσσα. "..." Τα άτομα ή τα στοιχειώδη σωματίδια από μόνα τους δεν είναι πραγματικά. Σχηματίζουν έναν κόσμο δυνατοτήτων και όχι έναν κόσμο  αντικειμένων ή γεγονότων.» … Κι όπως επισημαίνει, η αρχική πρόσκληση των φυσικών επιστημών μπορεί να μας μετατρέψει σε άθεο, αλλά στο τέλος, ο Θεός μας περιμένει».

Ο Παρθένος υποδηλώνει την πρώτη συνειδητοποίηση ότι Ύλη και Πνεύμα/Θεός είναι ένα και το αυτό. Καθώς η μητέρα Ύλη και το Παιδί Έμψυχον Πνεύμα ενοποιούνται στη συνείδησή μας, οδηγούμαστε στην συνειδητοποίηση ότι η αντίληψή μας για τις μορφές είναι απατηλή.

Το καθαρό φως της Παρθένου εισάγει αυτήν την πραγμάτωση που βρίσκεται μπροστά σε όλους και όλες μας.

Όταν αρκετά από τα μέλη της ανθρωπότητας φτάσουν στο σημείο της επίτευξης  αυτής της «επανένωσης μητέρας και παιδιού»,  τότε ο κόσμος μας θα αλλάξει δραστικά, θα αυξηθεί το ζων –κι όχι το θεωρητικό– ενδιαφέρον  για ζωή εν  πνεύματι και οι χονδροειδείς μορφές υλισμού που αντιπαλεύονται τις 4 πάντα επίκαιρες ελευθερίες:

– την ομιλία, έκφραση, αυτοδιάθεση

– την θρησκευτική λατρεία

– την ελευθερία από ανέχεια και φτώχεια

–την ελευθερία από φόβο,

θα πεθάνουν, όπως λέγεται, τον ίδιο το θάνατό τους.

Αυτός είναι ο στόχος για την Ανθρωπότητα και η επερχόμενη Πανσέληνος φέρει αυτήν την δυνατότητα της επανένωσης, που θα καταφέρει ισχυρό πλήγμα στον κυρίαρχο υλισμό. Τότε θα επιβεβαιωθεί αυτό που έχει ειπωθεί για το ζώδιο  της Παρθένου:

«ο πανταχού παρών θεός εφελκύει αντίδραση από τη μορφική πλευρά και με αυτόν τον τρόπο υπηρετείται».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: